Cum alegem cele mai bune baterii pentru baie

Alegerea bateriilor pentru baie poate fi dificila atunci cand dorim sa amenajam baia intr-un stil modern. Un prim sfat ar fi sa va orientati catre produse care au certificat de calitate CE si solicitati garantia oferita de producator, de regula fiind de la trei pana la sapte ani.

Alegerea robinetelor o puteti face in functie de forma cazii si a chiuvetei, a masutelor de toaleta si a bazinelor.
Bateriile din baie sunt cele mai folosite baterii din casa astfel alegerea pe care trebuie sa o faceti va trebui sa fie una destul de buna.

Sfaturi utile pentru alegerea bateriilor de baie

Iata cateva sfaturi utile care va pot ajuta sa va ganditi la alegerea unei baterii pentru baie:
– tipul de comanda (dubla ca in cazul bateriilor clasice sau cu monocomanda);
– cu pastila de ceramica sau de teflon ( cele cu pastila de teflon sunt mai ieftine, si au o durata de viata mai mica);
– cu perlator sau fara (filtrul de la capatul bateriei care are rolul de a da un aspect jetului prin realizarea unui amestec de aer si apa);
– corpul bateriei (realizat dintr-o singura ­bucata, fara prinderi cu suruburi de corpul bateriei);
– debitul de apa, de preferat reglabil pentru a economisi apa.

Atunci cand doriti sa achizitionati o baterie buna nu va uitati la pret. Unele dintre cele mai bune alegerei sunt bateriile Grohe, fiind baterii ce confera o siguranta in folosire si o performanta sporita.

Designul si functionalitatea produselor alese contribuie la confortul dumneavostra de zi cu zi. Puteti alege din varietatea de produse existente pe piata: ­baterii cromate, argintii, aurii sau cu efect de bronz, in functie de nuanta chiuvetei, a cazii de baie, a cabinei de dus, dar si a placilor ceramice.

Firma noastra asigura montaj profesional pentru orice tip de obiecte sanitare alese de dumneavoastra. Va asiguram rapid un instalator sanitar ce va monta obiecte sanitare oferindu-va cele mai bune sfaturi in domeniul instalatiilor si corpurilor sanitare.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacteaza-ne

Not readable? Change text. captcha txt
centrala termica