Instalatii termice 2018-07-07T06:04:21+00:00

INSTALATOR INSTALATII TERMICE

Servicii complete pentru toate instalatiile termice din casa ta. Intervenim in cel mai scurt timp asupra tuturor avariilor la instalatiile termice. Intervenim cu echipamente moderne pentru a asigura un serviciu profesional ce respecta cele mai exigente standarte.

Suna: 0766 626 534
calorifere

MONTAJ CALORIFERE

Realizam montaj profesional pentru orice tip de calorifere. Realizam trasee termice pentru elementele de incalzire ale sistemului termic din casa dumneavoastra. Garantam profesionalismul echipei noastre pentru rezultate optime in buna functionare a tuturor elementelor de incalzire.

centrale termice

MONTAJ CENTRALE TERRMICE

Asiguram si realizam montaj profesional pentru orice tip de centrale termice. Racordam toate elementele de incalzire la centrala dumneavoastra astfel incat functionarea instalatiei termice sa fie in parametrii optimi de functionare.

sisteme termice

SISTEME TERRMICE

Instalatorii nostrii sunt specializati in asigurarea oricaror sisteme pentru instalatiile termice cu grad de complexitate ridicat. Tehnicienii nostrii sunt gata sa realizeze montajul oricaror elemente in instalatia termica folosita de dumneavoastra.

SERVICIUL DE URGENTE INSTALATII TERMICE

Va oferim in regim de urgenta, un instalator autorizat pentru interventii la instalatiile termice. Serviciul urgente instalatii se adreseaza tuturor clientilor nostrii ce au probleme cu instalatiile sanitare si termice, avarii ce numai necesita amanare.

Suna acum: 0766 626 534
urgente