Instalator Bucuresti

/Instalator Bucuresti
Instalator Bucuresti 2018-07-07T06:09:03+00:00

SERVICII COMPLETE PENTRU INSTALATIILE TALE

Instalator Bucuresti si Ilfov la cele mai accesibile preturi de pe piata. Acoperim toata gama de instalatii sanitare si termice, intervenim cu echipe autorizate pentru a efectua lucrari cu un ridicat grad de complexitate. Oferim GARANTIE pentru toate interventiile instalatorilor nostrii. Profesionalismul instalatorilor nostrii este garantat de firma Expert Install, astfel incat fiecare lucrare executata de echipa noastra va fi insotita de certificat de garantie.

instalator bucuresti

Peste 15 ani de experienta

Firma noastra dispune de instalatori autorizati cu o bogata experienta in domeniul instalatiilor. Peste 15 ani de experienta in toata gama de instalatii sanitare si termice. Realizam o gama variata de lucrari pentru instalatiile din caminul dumneavoastra. Efectuam expertize tehnice pentru orice tip de instalatii.

De ce sa lucrezi cu noi?

Seriozitatea echipei noastre defineste in cele mai mici detalii profesionalismul instalatorilor nostrii. Apeleaza cu incredere la serviciile firmei noastre si poti beneficia de reduceri substantiale pentru lucrarile mari.

  • Avem instalatori autorizati
  • Intervenim rapid si prompt
  • Cele mai bune preturi de pe piata
  • Garantie
  • Avem instalatori in Bucuresti
instalator
Suna-ne: 0766 626 534

Metriale de cea mai buna calitate

Reusita unor instalatii bine realizate depinde foarte mult de calitatea materialelor folosite. Ne-am propus sa utilizam intotdeauna cele mai bune materiale existente pe piata pentru a satisface nevoile si exigentele clientilor nostrii. Lucram doar cu materiale certificate tehnic pentru realizarea oricaror interventii asupra instalatiilor sanitare si termice.

Calitatea lucrarilor noastre este garantata prin certificat de garantie iar personalul nostru reuneste cei mai buni tehnicieni gata sa intervina asupra celor mai complexe lucrari. Asiguram un serviciu de urgente instalatii, pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Venim cu preturi imbatabile accesibile tuturor iar pentru clientii nostrii avem reduceri substantiale.

instalator autorizat