Servicii instalator autorizat

Serviciile noastre includ cea mai variata gama de instalatii termice si sanitare operate de instalatori cu o bogata experienta tehnica.

Intra in contact

Servicii profesionale cu garantie

Asiguram rapid instalator autorizat ce ofera servicii profesionale, rapide si sigure pentru siguranta deplina a caminului dumneavoastra. Instalatorii pusi la dispozitie de firma noastra sunt calificati si au experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare, termice.

Garantam seriozitatea personalului nostru astfel incat sa fiti multumiti de colaborarea cu noi. Asiguram servicii de calitate conform cu cele mai ridicate standarte din domeniu.

Oferim Garantie

Indiferent de gradul de complexitate al lucrarilor, instalatorii nostrii sunt gata sa intervina prompt, rapid si sigur. Oferim garantie pentru orice interventie efectuata de echipa noastra.


Experti in Instalatii

Va oferim sfaturi eficiente atunci cand vine vorba de instalatiile termice, inclusiv solutii avansate de proiectare si configurare trasee instalatii.

instalator

centrala termica

Montaj centrala termica

Montaj centrala termica indiferent de model sau de tipul centralei dvs. Asiguram servicii complete pentru montarea centralelor termice in Bucuresti si judetul Ilfov. Asiguram si configuram trasee termice racordate inteligent la centrala.

Servicii profesionale pentrumontajul centralei termice indiferent de model.

instalator urgent

Instalator urgent

Ai nevoie urgent de instalator ?
Avariile la instalatiile sanitare sau termice pot aparea oricand si de multe ori gasirea rapid a unui instalator poate fi o adevarata problema. Teo Install dispune de un serviciu de urgente ce permite deplasarea unui instalator Bucuresti pentru solutionarea problemelor aparute.

Tevile sparte provoaca deseori cele mai mari probleme iar daca nu intervenim in timp util pot sa provoace pagube majore in locuinta dvs.

Colaboram cu

Servicii profesionale pentru toate instalatiile

Asiguram servicii rapide pentru toata gama de instalatii. Firma noastra este specializata pentru lucrari la instalatiile sanitare si termice. Dispunem de instalatori autorizati ce pot interveni cu succes asupra instalatiilor caminului dvs

montaj sanitare

Montaj obiecte sanitare


Chiuvete
Lavuaruri
Cazi de baie
Cabine de dus
Vase de WC
Mașini de spălat vase
Masini de spalat rufe
Centrale termice

servicii complete

Montaj profesional


Baterii cazi
Chiuvete, bideuri
Centrale termice
Calorifere
Robineti de trecere
Robineti de calorifere
Centrale termice

servicii complete instalatii

Servicii complete


Desfundare profesionala
Desfundare canalizare
Instalații electrice (Autorizat ANR)
Desfundari coloane comune
Înlocuire coloane orizontale subsoluri
Desfundari coloane comune
Desfundare canalizare

Ai nevoie de serviciile noastre ?

Apeleaza un instalator pentru urgente la instalatiile sanitare si termice. Solutionam in cel mai scurt timp majoritatea avariilor aparute la nivelul instalatiilor. Solutii rapide si optimizate pentru fiecare client.

Contact