Servicii 2018-07-07T06:02:19+00:00

Servicii instalatii sanitare termice

Cele mai variate servicii pentru instalatiile casei tale

instalatii

Instalatii

Realizam montajul instalatiilor din cupru, PPR, fonta, etc. Instalatorii nostrii configureaza traseele pentru instalatiile dumneavoastra.

calorifere

MONTAJ CALORIFERE

Montam orice tip de calorifer precum, fonta, otel,sau aluminiu, configurand traseul termic pentru fiecare calorifer in parte.

centrale termice

CENTRALE TERMICE

Asiguram montaj profesional pentru toate tipurile de centrale termice. Realizam punerea in functionare a centralelor urmarind functionarea in parametri optimi.

sanitare

OBIECTE SANITARE

Realizam montaj profesional pentru toate obiectele sanitare din locuinta dumneavoastra.

masina de spalat

MONTAJ MASINI DE SPALAT

Realizam montaj pentru orice tip de masina de spalat, asigurand racordarea la sistemul de alimentare cu apa si realizarea scurgerii necesare pentru golire.

Boilere

MONTAJ BOILERE

Realizam montaj profesional pentru toata gama de boilere existente pe piata. Instalatorii nostrii sunt gata sa monteze orice tip de boiler, oferindu-va cele mai bune solutii de montaj.

DESFUNDARE PROFESIONALA CANALIZARE

Firma noastra va pune la dispozitie o echipa de instalatori autorizati pentru efectuarea operatiunilor de desfundare canalizare, tevi, vase de toaleta sau tevi de scurgere. Intervenim cu echipamente moderne cu o inalta eficienta in operatiunile de desfundare canalizare.

Contacteaza-ne acum
desfundare canalizare